Název | Množství a jednotka |
---|---|
indická okurka | cca 400 g |
hnědé žampiony | 5 ks |
anglická slanina | 150 g |
zbytek vařeného nebo pečeného masa | 250 g |
rajčatový protlak | 1 lžička |
sojová omáčka | 1 lžíce |
smetana ke šlehání | 250 ml |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
petrželka | 1 hrst |
olivový olej | |
plnotučná hořčice | 1 lžička |
sýr Gouda | 200 g |
sůl | |
hrubě mletý pepř |
Postup: Na přípravu sekané se obvykle doporučuje míchané vepřové s hovězím masem,... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osušíme čistou utěrkou, osolíme, potřeme prolisovaným... zobrazit recept
Postup: Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nasekáme nadrobno. Dáme do mísy.... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...